top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

#Zelyonka_Challenge

В Києві стартував #Zelyonka_Challenge, учасниками якого стали хореографи та танцюристи. Учасники челенжу танцюють в неочікуваних місцях посеред міста, аби звернути увагу його жителів на красу повсякденності.




Організаторами челенжу стала команда IX Міжнародного фестивалю сучасного танцю Zelyonka SPACE UP, який відбудеться 1-9 червня у Києві та Дніпрі. Флешмоб запустили на підтримку концепції заходу — поєднання тіл міста і людини, які разом покликані створювати нові сенси в рамках теми фестивалю «Тіло Міста». Учасником челенжу може стати кожен, хто бажає виконати танець під урбаністичний «акомпанемент».



Умови участі наступні:

1. згадай про своє улюблене місце в місті, його звучання. Прийди сюди, аби виконати свій неповторний танець;

2. танцюй. Танцюй так, як тобі захочеться, як підкаже місто з його шумними магістралями, гамірними парками, метушливим метро;

3. подбай про те, аби зняти свій танець на відео. Тривалість відео - не більше хвилини;

4. запости відео до своєї сторінки на facebook з хештегом #Zelyonka_challenge, тегни і організаторів - сторінку Zelyonka Fest;

5. у пості з відео тегни своїх друзів, передай їм «естафету».

Всі умови челенжу є обов’язковими. Напередодні фестивалю, в останні дні травня, організатори Zelyonka SPACE UP розіграють за допомогою random.org абонемент на усі дні заходу.



Zelyonka Space Up — IX Міжнародний фестиваль сучасного танцю, який відбудеться 1 - 9 червня у Києві та Дніпрі. Програма фестивалю включає більше 30 заходів та активностей від хореографів та танцюристів з 8 країн світу, серед яких: вуличні та танцювальні перфоманси, театр сучасного танцю, програма майстер-класів та творчі лабораторії. Концепція Zelyonka SPACE UP — поєднання тіл міста і людини, які разом покликані створювати нові сенси в рамках теми фестивалю «Тіло Міста». Zelyonka SPACE UP проходить за підтримки Українського культурного фонду. Головний партнер заходу — Всеукраїнська асоціація «Платформа сучасного танцю».

bottom of page