top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

АМА | ДЕ ТИ? - вечір сучасних одноактних балетів

Дві зворушливі хореографічні роботи 'ДЕ ТИ?' та 'АМА' від сучасних танцювальних груп, які досліджують рух, експериментують та створюють перформанси від baza.art people та @проcontemporary покажуть у грудні.


Коли: 6 грудня о 19:00

Де: Київський муіципальний театр опери та балету


Вистава «Де ти?» від baza.art people (постановник: Катерина Водзянська) не прагне розповісти конкретну історію, хоча і вона там присутня, а, скоріше, прагне передати відчуття, яке на межі реальностей. Циклічність та потік подій, спогадів, які наче дзеркальний лабіринт, ведуть до своєї суті, тиші та глибини. А що там за усім цим? Де ти? Де я? - ці запитання, вони ж і відповіді, постійно звучать серед звуків тягучої музики. Низка подій, які наче виходять за рамки одного життя, перетворюючись на слайди, обличчя людей, які постійно змінюються, рух матерії - все це ніби стирає звичне сприйняття повсякдення, змінюючи на відчуття чогось справді неосяжного...



«Ама» – вистава-емоція, вистава-почуття від @проcontemporary (постановник: Гала Пеха). Її створено з метою спонукати жінку сприймати в собі все. Немає чорного та білого. В ній існує всесвіт, що не прагне підкорення, до неї не застосовуються жодні логічні оцінки та висновки. Саме її існування, її життєдайна сила є причиною та є наслідком. Дихати, не скорятися, дарувати енергію, заглиблюватися та залишатися на поверхні, прагнути рівноваги та руйнувати навколо себе все. Чому вона усе робить так чарівно? Чи не тому, що її початком є любов? Варто дозволити собі не розуміти всього, що відбуватиметься на сцені цього вечора, зізнавшись у тому, що світ більший за нас і мистецтво покликане допомогти зануритись у глибину і просто спостерігати.


Подія на Фейсбуці:


Квитки за посиланням: https://bitly.su/d07MNA

bottom of page