top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

У Києві з'явилося перше комедійне театральне агентство "ЦУКОР"

У Києві відкрилась нова театральна агенція «ЦУКОР», що ставитиме виключно комедії. Його засновницею виступила акторка Ольга Собко.



«Заснувати театральне агентство спонукало акторське бажання працювати з якісним матеріалом і хорошими партнерами. Зараз у мене є можливість спостерігати процес зсередини і об'єктивно оцінювати якість продукту», – Ольга Собко.

Особливістю театральних агенств є проектний спосіб роботи: в той час як в репертуарному театрі є постійний, затверджений колектив, що працює над випуском вистав, агенства наймають акторів під кожен з проектів окремо. Це позбавляє обмежень, що зазвичай є у художнього керівника театру, дозволяє відчувати себе вільно у творчому плані.


В агенстві “ЦУКОР” принципово не пропонуватимуть постановок на релігійні, політичні чи еротичні теми. Ніяких експериментів з психікою глядача – тільки близьке й знайоме простою, сучасною мовою.


«Комедія – це найскладніший жанр для постановки, але це жанр, дуже близький нашій ментальності: наш глядач дуже добре відчуває гумор, такий вже ми народ, до того ж, це – жанр, за допомогою якого можна донести до глядача дуже серйозні речі, не викликаючи відторгнення моралізаторством і важкою формою подачі... Наша мета – допомагати глядачу знаходити вихід зі складних життєвих ситуацій...» – коментує мету театральної агенції Ольга Собко.


Дата прем'єри першого спектаклю під назвою "Тиха сімейна вечеря" вже відома. Спектакль пройде 10 грудня о 19:00 в Будинку Офіцерів, Київ.



bottom of page