top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

Вирипаєв у Києві

Вперше в Україні! Творча зустріч із одним з зачинателів "нової драми", драматургом, кунорежисером, сценаристом та актором Іваном Вирипаєвим.




Коли: 14 липня 2019 року о 19:00

Де: Будинок Кіно (вул. Саксаганського, 6)


Іван Вирипаєв - один з найталановитіших сучасних драматургів світового рівня, чиї п'єси ставлять у багатьох країнах Європи. У творчому доробку режисера є фільми "Танець Делі", "Порятунок", "Кисень", "Ейфорія".

"Він є одним з найбільш талановитих сучасних драматургів Європи." — пише газета The New York Times.

Драматург є лауреатом багатьох престижних нагород за свої театральні та кінематографічні роботи, серед яких:

"Маленький Золотий Лев" - премія незалежного молодіжного журі на 63-му Венеціанському кінофестивалі, Гран-прі Варшавського кінофестивалю.

Премія Юргена Бансемера і Уте Ніссена у номінації "Кращий драматург" (2009 ) і гран-прі численних театральних фестивалів (Торунь, Москва, Гейдельберг, Лодзь).


У 2011 році в Польщі, разом зі своєю дружиною Кароліною Грушкою, він був удостоєний звання "Людина року". З 2016 він живе та працює у Варшаві, де керує творчим продюсерским центром WEDA. Він є одним з найбільш визнаних й успішних польських театральних продюсерів.


"На зустрічі у Києві, я волів би поділитися з глядачами своїм поглядом на такі речі, як Творчість, Сучасний театр, Драматургія та Розвиток. Ще мені б дуже хотілося розповісти трохи про те, що таке п'єса, в чому сенс і значення театру, а також поговорити про «духовне мистецтво». У другій частині нашої зустрічі я з великим задоволенням відповім на запитання залу. Запрошую всіх охочих на зустріч".

Іван Вирипаєв.





Долучитися до події у Facebook.


КВИТКИ:


ПОДРОБИЦІ:


ДЕТАЛІ:

+380 99 109 0784


АКРЕДИТАЦІЯ:

bottom of page