top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

Вечір сучасної хореографії від n'Era Dance Group

В кінці травня колектив “n'Era Dance Group” покаже дві хореографічні постановки. Прем'єру "Не мушу" і вже відому глядачам виставу «A L P H A».


Коли: 29 травня 2019 року, о 19:00

Де: Сцена 6 Довженко-Центру

Свій ІІ театральний сезон молода команда “n'Era Dance Group” завершує “подвійним пострілом”: 29 травня на Сцені 6 глядачі зможуть побачити дві роботи. Одна з них — це вистава «Не мушу », що вперше буде презентована глядацькій аудиторії. Автор спектаклю - Богдан Кириленко, один з засновників цього молодого колективу.

Постановник вистави разом з артистами шукають відповіді на питання: як зберегти справжнього себе в купі суспільних вимог та обов’язків?

«Не мушу» - це занурення у особисті, інтимні хвилювання, виражені мовою руху на межі пластики, жесту й танцю, які втілились у хореографічну виставу, насичену хвилями людських за непокоєнь. Це відверта невербальна розмова артистів з глядачем про тонкощі переживань сучасної людини.

Друга робота — вже добра відома любитям сучасного танцю «A L P H A» хореографа Владислава Детюченка, прем’єра якої відбулася на початку сезону. Спектакль торкається теми превалювання у соціальній ієрархії. Чим відрізняються поняття "лідер" і "домінант"? Як проявляються гендерні аспекти лідерства? Чи є це всього лише тваринним інстинктом? Такі питання хореограф ставив собі в процесі створення спектаклю, проте відповіді на них маєш знайти саме ти.

bottom of page