top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

Low cost театрознавство в Британії

Rose Bruford College в Лондоні запустив першу програму театральних студій онлайн. Навчатись можна з будь-якої точки світу.


Rose Bruford College оголосив набір на онлайн-курси, запропонувавши альтернативу традиційним навчальним програмам. Вибрати можна з кількох напрямків: від історії західноєвропейської опери - до історії драматичного театру.


При цьому Rose Bruford College - єдині, хто пропонує здобути повноцінний ступінь бакалавра онлайн. Ніяких подібних онлайн-курсів наразі в світі немає.


"Навчання відбувається через наш он-лайн кампус і призначене для всіх тих, хто хоче розвивати глибокі знання в галузі мистецтва театру й виконавських практик у їх найширшому розумінні: від самих початків - до сучасних постановок. На додаток до нашої full-time програми, ми ще й прагнемо бути гнучкими, пропонуючи опцію part-time навчання..." - пишуть на сайті коледжу.

Театрознавство онлайн може обійтися приблизно у £ 5, 760. Це майже вдвічі дешевше, ніж за звичну програму "вживу" - £ 9, 250.


Більше почитати про програму і можливості можна тут: https://www.bruford.ac.uk/courses/theatre-studies-ba-hons-by-online-distance-learning/

bottom of page