top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

Дикі гастролі у Львові

16-18 серпня Київський Дикий театр привезе до Львова три вистави: «Гей парад», «Віталік» та прем’єрну виставу «Поліамори».



Коли: 16-18 серпня 2019 року

Де: Львівський театр Лесі Українки (вул. Городоцька, 36)


Чого очікувати львівянам? Три вечори, за які покажуть гострий, відвертий, радикальний театр, створений за сучасною драматургією. Вистави можуть провокувати, обурювати, травмувати. Не рекомендовані для перегляду людям з хиткою психікою, мають вікові обмеження і викликають залежність.


Відкриє гастролі 16 серпня вистава «Гей парад» за п’єсою сучасного автора Ігора Білиця. У звичайному-звичайному українському місті, у звичайній-звичайній хрущовці, жила звичайна-звичайна сім’я. Все як у людей: мама-вчителька, батько «у пошуках роботи», двоє дітей-дармоїдів, кум-гомофоб, на комуналку не вистачає… Але одного разу їм запропонували дуже вигідну, але незвичайну субсидію, і щоб її отримати, вся родина має піти на... кардинальні зміни у житті.

Вистава українською мовою, 16+. Тривалість 1 год 40 хв без антракту. Не рекомендована до перегляду гомофобам і вузькомислячим людям.



Другою виставою, що покажуть 17 серпня буде досить радикальна і провокативна вистава «Віталік», визнана кращою виставою України на камерній сцені 2018 року за версією премії Гра.


Анотація: Уявіть собі чоловіка: впевненого, дієвого, серйозного, накачаного, мачо. Це Віталік. А тепер уявіть закомплексованого, сутулого, сорокарічного холостяка з Маріуполя, який знімає кімнату, працює журналістом, шукає сенс життя, гроші, турботу, любов і натхнення...

Уявили? Це теж Віталік. А тепер уявіть, як два абсолютно різні Віталіки живуть одне життя.

Перша і єдина постановка п'єси українського драматурга Віталія Ченського. Режисер - Максим Голенко, відомий своїми виставами «Кицюня», «Вій 2.0», «Афродизіак». Віталік - одна з найжорсткіших та найжиттєвіших вистав Дикого, адже на бекґраунді життя Віталіка відбуваються доленосні для країни події.

Тривалість - 1 год 20 хв, 18+, матюкаємось і використовуємо ворожу мову.


Завершить гастролі 18 серпня остання прем’єра «Дикого театру», вистава про стосунки і компроміси «Поліамори». Вистава розглядає питання «Чи можлива любов втрьох? Чи хтось один завжди буде зайвим?»



Акредитація на вистави – на основі анонсу, пишіть на wildtheatre.ua@gmail.com


bottom of page