top of page
  • Writer's pictureUkrainian Theater

Танцтеатр Black O!Range на Сцені 6

Танцтеатр Black O!Range проведе Вечір січасного танцю в Центрі незалежного театру «Сцена 6».



Коли: 5 березня, 20:00

Де: Центр незалежного театру «Сцена 6» (Київ, вул. Васильківська, 1).


Фото: надані організаторами


Програма пропонує глядачам як вже відомі роботи танцтеатру Black O!Range, так і самостійні пошуки та експерименти кожного з артистів компанії. Частково Вечір сучасного танцю наситять фрагменти вистав, які були створені танцтеатром з 2008 по 2011 рік. Це - перша вистава компанії «Синдром паралельності» за твором Ґабріеля Ґарсіа Маркеса «Очі блакитного собаки» і найпопулярніша – «СКО!ТЧ». З нового - прем’єра вистави «S.A.L.O. (перед використанням уважно прочитати інструкцію)», що стала спробою знайти відповіді на питання про українську самосвідомість та ідентичність.


На глядачів чекає також показ соло-вистав та перформансів: «Повідомлення (усвідомлені спекуляції)» від Слави та Аліни Бучок, перформанс «Час “Ч”» від Олени Чучко, «Чистий прояв» Каті Гімро.



Black O!range – це одне із перших в Україні професійних об'єднань хореографів сучасного танцю, якому виповнюється 10 років у березні 2018 року. За час існування Black O!range створено єдиний в Україні міжнародний фестиваль танцтеатрів «Zelyonka», який існує до сьогодні, за плечима реалізовано безліч проектів та вистав у співпраці з артистами України, Європи й США.

bottom of page